WEB DESIGN

Web Design nu inseamna doar simpla creare a unui website, ci inseamna structurarea si prezentarea informatiei business-ului dumneavoastra intr-un design placut si usor de accesat de catre vizitatori.

In momentul de fata orice tip de afacere are nevoie de un website pentru a isi prezenta serviciile sau produsele in mediul online catre publicul larg. Mediul online a devenit foarte puternic, majoritatea informatiilor se gasesc pe internet. Orice persoana cu acces la internet inainte de a achizitiona un produs sau un serviciu mai intai cauta informatii pe internet.

Avand in vedere ca piata smartphone-urilor si a tabletelor a crescut foarte mult in ultimi 2 ani, la fel si cautarile pe internet au inceput sa creasca de pe aceste platforme mobile, ceea ce inseamna ca site-urile trebuie regandite si create in functie de rezolutia fiecarui tip de dispozitiv. De ce ? Pentru ca utilizatorii sa poata citii si parcurge informatia de pe site cu usurinta.

Aveti o afacere si inca nu sunteti prezenti in mediul online ? Echipa noastra are capacitatea si experienta necesara pentru a va crea un website optimizat pentru orice tip de dispozitiv: smartphone, tableta, laptop si pc, astfel informatiile vor putea fi accesate si parcurse cu usurinta de catre vizitatori.


Aveti deja un website si nu stiti daca se afiseaza bine pe orice tip de dispozitiv ? Trimiteti-ne un email cu numele website-ului, e-mailul si numarul dumneavoastra de telefon iar noi o sa va contactam pentru a va comunica situatia site-ului dumneavoastra , totul dovedit prin teste oficiale.


Oferim consultanta pe timpul proiectului si transparenta.


Daca doriti informatii suplimentare pentru oricare dintre serviciile de mai sus va rugam sa ne contactati aici sau la numarul de telefon: 0752 422 670

PROMOVARE ONLINE

Promovarea sta la baza succesului unei companii. De ce ? Oricat de bune ar fi serviciile pe care le prestati sau produsele pe care le comercializati, daca nu le promovati nu aveti cum sa aveti succes. Succesul unei companii se masoara atunci cand compania interactioneaza in mod activ cu clientii sai si tine cont de parerile acestora, iar acest lucru se poate face doar prin campanii de promovare si comunicare.

Echipa noastra are peste 4 ani de experienta in domeniul marketing-ului online, timp in care ne-am dobandit abilitatea de a promova orice tip de website sau magazin online prin urmatoarele servicii:

1. Promovare prin servicii SEO: analizam competitia directa -> stabilim strategia de promovare -> promovam site-ul -> oferim rapoarte detaliate lunar cu evolutia site-ului;

2. Promovare prin campanii Google Adwords: ascultam ideile dumneavoastra -> analizam marketul si concurenta -> propunem idei insotite de argumente -> configuram si realizam campaniile Adwords -> monitorizam campaniile Adwords zilnic -> oferim rapoarte lunare detaliate iar in functie de datele extrase optimizam campaniile pentru a avea o conversie mai buna;

3. Facebook Ads: Crearea unei comunitati pe Facebook interesata de serviciile/produsele pe care le oferiti/comercializati este foarte importanta. La fel si comunicarea cu publicul care va urmareste pe aceasta retea de socializare. Noi va ajutam sa dezvoltati atat campanii de promovare cat si campanii de comunicare in functie de necesitati.

4. Metode personalizate de promovare: in functie de nisa business-ului dumneavoastra echipa noastra analizeaza oportunitatile si publicul care este strict interesat de ceea ce oferiti. Astfel noi va putem promova business-ul in mediul online prin mijloace de promovare personalizate care va vor scoate in evidenta si va vor diferentia fata de competitie.


Pe parcursul campaniei de promovare va oferim consultanta gratuita.

 

Daca doriti informatii suplimentare pentru oricare dintre serviciile de mai sus va rugam sa ne contactati aici sau la numarul de telefon: 0752 422 670

DESIGN GRAFIC

Intotdeauna prima impresie conteaza cel mai mult, la fel si design-ul unei carti de vizite, brosuri sau banner. Imaginea companiei dumneavoastra se reflecta prin imaginea dumneavoastra creata in mediul online/offline si prin profesionalismul cu care design-ul grafic este realizat.

Echipa noastra va ofera servicii profesionale de design pentru ca business-ul dumneavoastra sa devina o identitate vizuala, de la realizarea logo-ului pana la realizarea materialelor de tip flyere, pliante, afise, brosuri, cataloage,etc.

Va ascultam ideile si propunerile pe care le analizam atent iar apoi daca este cazul venim cu imbunatatiri. 


Daca doriti informatii suplimentare pentru oricare dintre serviciile de mai sus va rugam sa ne contactati aici sau la numarul de telefon: 0752 422 670


Web design bucuresti, Web design valcea, Web design, webdesign, creare site-uri bucuresti, web design, web design bucuresti, web design, web design valcea, Web design bucuresti, Web design valcea, Web design, webdesign, creare site-uri bucuresti, web design, web design bucuresti, web design, web design valcea, Web design bucuresti, Web design valcea, Web design, webdesign, creare site-uri bucuresti, web design, web design bucuresti, web design, web design valcea, Web design bucuresti, Web design valcea, Web design, webdesign, creare site-uri bucuresti, web design, web design bucuresti, web design, web design valcea